Rodinný dům – Tatce 257 m2

Oblíbené
Your search results

Přehled

  • Poslední aktualizace:
  • 19 února, 2024

PRODÁNO! Nabízíme bydlení v rodinném domě s prosluněnou zahradou s ovocnými stromy. Dům se nachází v obci Tatce s dobrým spojením na Prahu ze stejnojmenné vlakové zastávky nebo autem (30 minut) po dálnici D11. Obec disponuje základní občanskou vybaveností.

Obec Tatce nabízí vše potřebné, co běžný rezident vyhledává. V obci najdete obchod, hostinec, mateřskou a základní školu (I. stupeň), víceúčelové hřiště, venkovní posilovnu, naučnou stezku a jiné možnosti sportovního vyžití. Zbývající obslužnost naleznete v Pečkách (4 km).

V 1NP se nachází: obývací pokoj (22,5 m2), ložnice (22,5 m2), jídelna (20,0 m2), kuchyň (11,4 m2), koupelna (3,6 m2), WC (0,8 m2) a vstupní chodba (8,3 m2). Dům je z větší části podsklepen, prostorný suterén má čtyři části o celkové výměře 79 m2.  Podkroví nabízí další využitelný prostor o velikosti 89 m2, vazba sedí na nadezdívce (0,7 m).

Dům je před rekonstrukcí, ale velmi zachovalý a udržovaný. Celá stavba je výsledkem poctivé řemeslné práce. Elektroinstalace jsou v mědi. Nemovitost je nyní vytápěna tuhými palivy. Je zde zavedena veřejná kanalizace. Vodovod v obci není zatím rozveden, majitel využívá kopanou studnu.

Dům má velkou zahradu, kde najdete ovocné stromy a vzrostlý ořešák. Obec Tatce navíc disponuje vším, co by venkovské sídlo splňovat mělo. Další služby a možnosti vyžití se nachází nedaleko.

V případě velkého zájmu, může majitel upřednostnit zájemce, který podá vyšší nabídku než je inzerovaná kupní cena.

Pokud se vidíte právě v tomto domku, neváhejte kontaktovat našeho makléře, který vám rád zodpoví dotazy a naplánuje osobní prohlídku.

Země: Afghánistán
Otevřít v Google Maps
Property Id : 22133
Konstrukce: Není k dispozici
Počet podlaží: Není k dispozici

Compare Listings

David Kazda