Advanced Search
More Search Options
we found 0 results

Praha 3 – družstevní byt 41 m2

Oblíbené
Your search results

Přehled

  • Poslední aktualizace:
  • 19 února, 2024

PRODÁNO! Nabízíme bydlení v centru Žižkova v zachovalém družstevním bytě 2kk. Nemovitost je situována v dosahu MHD, veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední vzdálenosti bytového domu. Byt se nachází v Roháčově ulici, kde je nízká frekvence dopravy (jednosměrná ulice). Poblíž je také vstup na cyklostezku vedoucí podél Vítkova, kam míří pražané za sportem a dokonalými výhledy. Mladé rodiny uvítají zejména oblíbený park Parukářku s venkovním posezením, veřejným grilem a velkým dětským hřištěm.

Byt je situován ve 4NP. Prostor bytu má velikost 41 m2 a skládá se z těchto místností: Ložnice (18,4 m2), Obývací pokoj + kk (18 m2), Koupelna (1,2 m2), WC (1,3 m2) a Předsíň (2,1 m2). K bytu náleží ještě sklepní kóje (4,6 m2) v současné době rozdělená prkennou příčkou. Každý byt má svůj elektroměr. Vytápění bytu je zajištěno akumulačními radiátory. Na patra je přiveden plyn, ale není zhotovena přípojka až do bytu. Ostatní služby se rozpočítávají dle stanov družstva.

Družstevní bytový dům má pouze osm bytových jednotek. Součástí domu jsou i dva nevyužívané nebytové prostory. Žižkov je vyhledávanou lokalitou pro svoji nezaměnitelnou atmosféru. Pokud se vidíte právě na tomto místě, neváhejte mě kontaktovat.

Země: Afghánistán
Otevřít v Google Maps
Property Id : 22124
Konstrukce: Není k dispozici
Počet podlaží: Není k dispozici

Compare Listings

David Kazda
Mgr. David Kazda     721 828 567